Groeicheck verbouwen of verhuizen - GRIP Interieurprojecten

Verhuizen of verbouwen?

Krijg antwoord op deze vraag met de groeicheck van GRIP interieurprojecten.

Hoe het werkt

Wanneer je een groeiend bedrijf hebt loop je tegen allerlei problemen aan zoals financiering, personeel en huisvesting. Over de eerste twee wordt veel gesproken, huisvestingsadvies wordt vaak vergeten. Als integraal adviesbureau voor zakelijk interieur krijgen we daarom geregeld de vraag “We groeien hard, moeten we verbouwen of toch verhuizen?”. Om bedrijven meer inzicht te geven in dit vraagstuk hebben we daarom een groeicheck ontwikkelt.

Door de vragen uit deze check te beantwoorden, krijgen wij inzicht in de situatie van jouw bedrijf en kunnen we je voorzien van een advies. Dit kan jouw organisaties tonnen aan kosten schelen. We streven er naar om organisaties binnen 24 uur helderheid te geven en maken graag naar aanleiding van het resultaat een afspraak met je. Dit is uiteraard vrijblijvend. Kun je verder zonder ons? Even goede vrienden. Ben je tevreden over de uitkomst? Dan kan je een volgende stap met ons zetten door een uitgebreidere analyse uit te laten voeren.

Doe de groeicheck, krijg inzicht.

Veelgestelde vragen

 • Is dit advies te vertrouwen? Of is het natte vinger werk?

  We geloven op deze manier een juiste inschatting te geven. Uiteraard zijn er veel meer factoren die invloed hebben op zo’n advies, we gaan daarom graag vrijblijvend met jullie in gesprek om tot een juist programma van eisen te komen en dus een passend advies.

 • Hoe kunnen jullie met deze basisinformatie een passend advies geven?

  O.b.v. voorgaande projecten hebben wij een formule ontwikkeld waardoor we op een snelle manier een advies kunnen geven, om echt een passend advies te geven is het van belang dat het programma van eisen is vastgesteld waarin alle behoeften zijn vastgelegd, hier helpen we je graag grip op te geven.

 • Wat kost een interieurontwerp per m2?

  ‘Interieurprojecten lopen altijd uit met de kosten!’ Word een interieurproject onderweg altijd kostbaarder dan ingeschat? Of is de inschatting vooraf niet realistisch geweest? En hoe kom je dan tot een realistische inschatting?
  Krijg antwoord op jouw verbouw, verhuis en interieurvragen met onze kosteloze QuickScan.

   

 • Waar moet ik allemaal aan denken?

  Kun jij 14 onderwerpen opnoemen die komen kijken bij een interieurproject? Wanneer je weinig ervaring hebt in projecten is het niet vreemd als je niet meer dan 5 tot 7 onderwerpen kunt benoemen. Deze ‘blinde vlek’ kan het risico geven dat een interieurproject wordt onderschat, met uitloop in planning en overschrijding van budgetten tot gevolg.

 • Waarom is een passende kantoorinrichting zo belangrijk?

  GRIP interieurprojecten gelooft dat de juiste balans aan werkplekmogelijkheden bijdraagt aan het resultaat van je organisatie. Meer weten?

 • Wat voor soort werkplekken hebben wij nodig?

  Het WORKDayNA van GRIP interieurprojecten geeft inzicht, overzicht en uitzicht op een passend werkplekconcept voor jouw kantoor.

 • Staat je vraag er niet bij?

  Neem dan contact op met Martin. Hij helpt je graag.

home

Aan de slag met GRIP op je project