GRIP in de steigers

Is er genoeg ruimte, tijd en budget?

Voor we definitief kiezen, voor het pand dat wij op het oog hebben, moeten we natuurlijk wel weten of het past. Daarbij gaat het natuurlijk over de fysieke indeling, de planning, maar ook over de financiële mogelijkheden; de koop van het pand en de bijkomende kosten.

Op basis van de eerste indeling te schetsen is het mogelijk een indicatieve begroting op te zetten. De begroting en de koopsom vormen samen de totale kosten van het project, dat samen laat zien welke financiële ruimte we nodig hebben.

De planning is opgezet; we willen er 6 januari gaan werken, dus de activiteiten zijn vanaf dat moment terug gepland. Maar dat betekent ook dat we snel aan de slag moeten. Schrik niet, deze blog loopt een aantal weken achter…

Als interieurontwerpers worden we natuurlijk erg enthousiast van de kans om onze eigen werkplek vorm te geven. Het heeft dan ook niet lang geduurd voor de eerste ideeën al visueel worden uitgewerkt.  

GRIP interieurprojecten gaat verhuizen!

Dankzij het vertrouwen van onze opdrachtgevers, in onze manier van werken, is ons team de afgelopen jaren sterk gegroeid. Daarom kwam onze eigen huisvesting onder druk te staan: tijd voor een nieuwe stap.

Vanaf 6 januari gaan wij werken vanaf onze nieuwe locatie aan de Stationsstraat 76-b te Veenendaal. We kijken enorm uit naar de nieuwe mogelijkheden in ons nieuwe kantoor.

Komende tijd ervaren wij een interieurproject ook eens vanaf de kant van onze opdrachtgevers. Deze ervaringen zullen wij de komende tijd met jullie delen!

verhuizen

Pand

Eind 2018 werd al duidelijk dat wij op zoek moesten gaan naar nieuwe huisvesting. Het aantal projecten neemt toe, het aantal medewerkers ook en de ruimte voor al dit werk is te beperkt. Daarnaast is onze eigen werkplek niet langer representatief voor de balans tussen vormgeving en functionaliteit.

Net voor de zomer in 2019 treffen we het pand aan wat aansluit bij onze behoefte. Volledig casco, genoeg ruimte, juiste locatie, genoeg reden dus voor een tweede bezichtiging.

#indevolgendeblog

 Is er genoeg ruimte, tijd en budget?

Deze pagina delen