Inrichten directiekantoor onderscheidend van concurrenten

Directiekantoor inrichten

GRIP Interieurprojecten helpt je graag bij het inrichten van je directiekantoor.

Over ons

Inrichten directiekantoor Van Heugten en BtB Group

Een tijdloos ontwerp met robuuste elementen en een lichte hang naar chic, was de opdracht waarmee GRIP voor Van Heugten Transport aan de slag ging. Alle ruimtes zijn meegenomen in het interieurontwerp. In het directiekantoor dient de centraal geplaatste kast als divider tussen werkplek en vergaderruimte. Deze ruimte is afgestemd op de specifieke eisen en voorwaarden van de werkzaamheden.

In voorgaande bedrijfsactiviteiten van de BtB (Bernard ten Brinke) Group stond het interieur ten dienste van het merk, maar in dit geval was het uitgangspunt dat het interieur expliciet de functie zou krijgen van stabiele basis en comfortabel vertrekpunt voor de uiteenlopende activiteiten van Ten Brinke.

Elke organisatie heeft een unieke manier van werken. De werkplek dient hierin ondersteunend te zijn. Tevens bestaat de behoefte om onderscheidend te zijn van concurrenten.

In elk interieur dat wordt ontwikkeld voor een opdrachtgever streeft GRIP interieurprojecten naar een perfecte balans tussen vormgeving en functionaliteit. Dit is niet alleen zichtbaar in het eindresultaat maar ook in het traject dat daaraan vooraf gaat. De kracht zit in een onafhankelijke en integrale aanpak waarbij interieurontwerp, projectmanagement en bouwbegeleiding volledig op elkaar aansluiten. Meer over onze aanpak.

Laat je inspireren!

directiekantoor inrichten
kantoor interieur design
van heugten directiekamer kantoorinterieur
Masévon Group kantoorontwerp
BSR Tiel overleg in kantoor

Waar kunnen we je bij helpen?

kantoorinrichting