ConceptOntwerp

Wij geloven dat de juiste balans aan werkplekmogelijkheden bijdraagt aan het resultaat van een organisatie. Om dit inzichtelijk te maken hebben wij het WORKDayNA ontwikkeld. Wij adviseren om dit als eerste uit te voeren. Je krijgt hiermee zicht op de juiste werkomgeving door o.a. een digitaal medewerkersonderzoek. Zet de eerste stap en begin met het WORKDayNA!

Interieurontwerp in 3D

Alle benodigde informatie wordt vastgelegd in een overzichtelijk document. Tijdens een creatieve sessie komen verschillende ideeën op tafel. Op basis hiervan wordt een functioneel en creatief concept ontwikkeld. Dit wordt gepresenteerd aan de hand van collages, plattegronden en een visualisatie in 3D. Planning en budget worden afgestemd met de opdrachtgever.

In elk interieur dat wordt ontwikkeld voor een opdrachtgever streeft GRIP interieurprojecten naar een perfecte balans tussen vormgeving en functionaliteit.

Creatief Concept

Op basis van de informatie die we hebben verzameld gaan we aan de slag. Tijdens een creatieve sessie komen verschillende ideeën op tafel. Deze ideeën nemen we mee in de vervolgstappen die gezet worden. De verschillende behoeftes aan ruimtes en functies verdelen we over het beschikbare aantal m2. Dit noemen wij een vlekkenplan. Soms kiezen we ervoor om het vlekkenplan te bespreken met de opdrachtgever. Zo kunnen we controleren of we op de juiste weg zitten. Afhankelijk van de relatie tussen de functies bepalen we de posities. Zo creëren we een optimale werkomgeving.


“De samenwerking met Grip en de leveranciers heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Een persoonlijke klik met de Grip projectmanager is van groot belang.”

Noortje Tienhooven, facilitair manager BerenschotCollage & Plattegronden

Een plattegrond met lijnen en vlekken laat nog veel aan de verbeelding over. Aan de hand van beelden, materialen en kleuren leggen we uit welke ideeën we hebben. Onze collages bouwen we zodanig op dat vrijwel alle onderwerpen worden belicht. Zo geven we voorbeelden van meubilair, vloeren, wanden en kleuren. Op papier is alles mogelijk, daarom schetsen we
de plattegrond eerst op papier. Voordat deze getoond worden, zetten we ze om in overzichtelijke digitale plattegronden.


“Als conceptueel ontwerpster leg ik de creative basis voor jullie interieurontwerp.”

– Annemarie, interieurontwerper


Deze pagina delen