Wandafbeeldingen hebben grote impact op beleving

Wat een plaatje!

De sfeer op een kantoor is een opeenstapeling van materialen, kleuren, meubels, verlichting/lampen, beplanting enz enz. Een van de krachtigste sfeermakers hebben we dan nog niet benoemd; wandafbeeldingen!

Visuals zijn er in verschillende vormen en maten. Zo zijn ze toe te voegen als een schilderij aan de wand of als een wand vullende print. Naast een reproductie van een foto kan er ook gebruik worden gemaakt van een meer grafische vertoning zoals een patroon.

De impact van een wandafbeelding kan zelfs groter zijn dan alleen een juiste werksfeer, denk bijvoorbeeld aan;

Akoestische oplossing

Door een afbeelding te printen op een akoestische drager kan dit de akoestiek in de ruimte ten goede komen.

Kunst groen

Planten hebben een positieve invloed op onze beleving, het bijzondere is dat zelfs de afbeelding van planten of groen dit positieve effect heeft op het brein.

Presentatie mogelijkheid

Een gespannen afbeelding middels een peesframe is eenvoudiger te vervangen dan een behang. Zo wordt het mogelijk voor dezelfde wand verschillende doeken te monteren.

wandakoestiek

Een goed interieurontwerp voor een sfeervolle werkplek bestaat uit het toepassen van diverse elementen, wandafbeeldingen alleen zijn daarin niet voldoende. Tijdens het creëren van een ConceptOntwerp kijken we naar de verschillende mogelijkheden en stemmen we deze af op de functionele wensen. Zo ontstaat een ontwerp waarbij vormgeving en functionaliteit in balans zijn.

Deze pagina delen