Visualisaties geven realistische verwachtingen

Visualiseren heeft zin!

"Pak een stift en teken een olifant". Wanneer je deze opdracht aan 3 verschillende mensen geeft heb je grote kans dat je 3 zeer verschillende variaties van een olifant te zien krijgt. 

Wanneer je verwachtingen op elkaar wilt afstemmen is het belangrijk dat iedereen hetzelfde beeld krijgt in zijn hoofd. Hoe voorkom je verschillende verwachtingen van hetzelfde resultaat?

Voor veel mensen is het lastig om over te brengen wat ze in hun hoofd hebben, daarnaast is het lastig om werkelijk te begrijpen wat een ander in zijn of haar hoofd heeft bedacht. Tijdens het ontwikkelen van een passend interieurontwerp voor een kantoor zijn er veel verschillende mensen en afdelingen betrokken.

Visualiseren in 3D laat geen twijfel bestaan over het beoogde resultaat. Zowel vormgeving, zoals materialen en producten, als functionaliteit, zoals routing en positionering, zijn in een 3D film duidelijk in beeld. 

Middels een 3D visualisatie van een interieurontwerp zijn de plannen duidelijk, is er tijdig inzicht in eventuele gewenste wijzigingen en heb je grip op het uiteindelijke resultaat.  

GRIP interieurprojecten heeft sterk de voorkeur om te werken in 3D omdat het keer op keer zijn voordeel bewijst. Krijg ook zicht op uw nieuwe interieur.

Deze pagina delen