Bied flexibele werkplekken die ondersteunen aan de activiteit

Sexy – flexie zomer kantoor

In geen velden of wegen zijn collega’s te vinden. Veel bedrijven zijn gesloten tijdens de zomervakantie of hebben een veel lagere bezetting. Hoe kan een goede werkplek helpen tegen deze stille en eenzame dagen op kantoor? 

Hoe meer zielen hoe meer vreugd, daarom is het prettig om bij collega’s te zitten. In het dagelijks werk is het fijn om collega’s, waar je veel mee samen werkt, in de buurt te hebben. Maar wanneer deze aan de Costa del Sol liggen, is het wel zo gezellig om bij de achterblijvers te gaan zitten.

Centrale opslag 

Waarom bepaalt de plek van de documenten waar je zit? Door gecentraliseerd documenten op te slaan, heb je meer vrijheid om ergens anders te gaan zitten.

Verstelbare werkplek

Zit jouw plekje nu eenmaal het lekkerst? Onthoud je ideale instellingen en zet je bureau en stoel naar jouw hand. Zo wordt elke werkplek een ideale werkplek.

flexibele werkplek

Flexibele IT-voorzieningen

Laat jouw desktop je niet beperken. Wanneer je gemakkelijk kan verplaatsen, door overal in te loggen of je laptop gemakkelijk aan te sluiten, heb je al jouw gegevens bij de hand.

Deze ruimte om te bewegen is natuurlijk handig om in de zomerdagen elkaar op te zoeken. Maar ook wanneer iedereen wel op kantoor is kan dit de ruimte geven om de ideale werkplek passend bij jouw behoeftes op te zoeken. Zo geven wij medewerkers GRIP op hun werkomgeving.

Deze pagina delen