De 14 onderdelen van een interieurproject

Waaruit bestaat een interieurontwerp?

Begrijp je de Complexiteit van een Interieurproject?

Heb jij ooit stilgestaan bij de vele aspecten die komen kijken bij een interieurproject? Misschien heb je een 'blinde vlek' die je niet eens kent.

De Uitdagingen van een Interieurproject

Als je weinig ervaring hebt in interieurprojecten, zou je niet verbaasd moeten zijn als je maar 5 tot 7 elementen kunt bedenken. Deze 'blinde vlek' kan leiden tot het onderschatten van de complexiteit van een interieurproject, met als gevolg overschrijding van planning en budget.

De Veertien Sleutelonderdelen van een Interieurproject

Het is essentieel om bewust te zijn van en antwoorden te hebben op alle onderwerpen die betrokken zijn bij een interieurproject:

 1. Demontage
 2. Bouwkundige aspecten
 3. Installaties
 4. Vloeren
 5. Plafond
 6. Wanden
 7. Tegelwerken
 8. Meubilair
 9. Maatwerk
 10. Wandafwerking
 11. Signing
 12. Raamdecoratie
 13. Decoratie
 14. Beplanting

Al deze onderwerpen moeten harmonieus op elkaar worden afgestemd. Past het kleurenpalet bij elkaar? Zijn de elektrische aansluitingen correct geplaatst? Hebben we voldoende akoestische materialen toegepast?

Professionele Aanpak voor een Compleet Interieurproject

Bij GRIP interieurprojecten zorgen we voor ontwerpen waarbij al deze onderdelen zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd. We leggen alles nauwkeurig vast in onze tekeningen om niets aan het toeval over te laten. Hiermee vermijden we de 'blinde vlekken' en zorgen we ervoor dat je interieurproject zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt, zonder onaangename verrassingen.

 

Deze pagina delen