Juiste indeling op kantoor ondersteunt de werkprocessen.

Nieuwe wijn in oude zakken

Recent een werkproces verandert, maar laat deze nog geen betere resultaten zien? Een organisatie die wil inspelen op de veranderende behoefte van de markt houdt zijn processen regelmatig tegen het licht. Wanneer hieruit blijkt dat er processen moeten veranderen stuit dit regelmatig op weerstand.  

Gedrag, omgeving en faciliteiten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Duurzame verandering in een werkomgeving op slechts één van deze gebieden is gedoemd te mislukken. 

Wanneer er een duidelijke workflow is (bijv. marketing, buitendienst, binnendienst, productie, logistiek enz.) draagt het bij aan de interne communicatie wanneer de samenwerkende/overlappende afdeling fysiek in eenzelfde volgorde zitten. Het is dus ook van belang dat wanneer een werkproces verandert dit ook fysiek op kantoor te veranderen. 

Het doel van een interieurproject is niet het creëren van een aantrekkelijk interieur op zichzelf. GRIP interieurprojecten heeft veel ervaring in het ontwikkelen van een integraal ontwerp waarbij vormgeving en functionaliteit op elkaar zijn afgestemd. Zo ontstaat een ontwerp dat bijdraagt aan de dagelijkse processen én resultaten.

Deze pagina delen