Gebruik dynamische communicatie

Meer dan duizend woorden!

In enkele seconden meer dan duizend woorden communiceren? Maak gebruik van de kracht van foto en film. Niet alleen in de presentatieruimte maar juist ook op andere plaatsen in het kantoor. Maar waar dan?

Entree

Bezoekers welkom heten, evenementen aankondigen en nieuwsberichten, met dit soort content komt een entree tot leven. Er zijn diverse koppelingen met data mogelijk, zo is het ook mogelijk om actuele treintijden te tonen.

Pantry

Interne communicatie is natuurlijk mogelijk via het prikbord in de kantine. Maar voor je het weet is de informatie achterhaald. Een beeldscherm in de pantry kan hierbij een mooie oplossing zijn. Vergroot de betrokkenheid onder collega’s door bijvoorbeeld jubilea of familieberichten te tonen. 

Vergaderzaal

In de vergaderzaal hangt wellicht al een beeldscherm, maar aan de buitenzijde nog niet. Geef inzicht in de gebruikersagenda van de desbetreffende ruimte, geef instructies hoe de ruimte te gebruiken is of toon wat nieuws ter vermaak voor de vergadering start.

audiovisueel

Een goed interieurontwerp voor kantoor brengt een wereld aan mogelijkheden samen: audiovisuele middelen, meubilair, kleuren en materialisatie. GRIP interieurprojecten ziet het als uitdaging al deze onderdelen tot een samenhangend geheel te maken. Benieuwd hoe wij dit voor uw organisatie kunnen doen?

Deze pagina delen