Investeer met oog op toekomstig gebruik van uw kantoor

Investeren in het interieur van uw kantoor met een glazenbol

Soms moet een organisatie even roeien met de riemen die ze heeft. Wanneer een huurcontract, van het ondertussen te kleine pand, nog niet is afgelopen, is het lastig te besluiten waar ze nog wel of niet in investeert. Zeker wanneer er bijvoorbeeld toch echt nog een aantal bureaus zouden moeten worden geplaatst.

Het creëren van een vormgevingsconcept lijkt overbodig als er niet direct een interieurproject op stapel is. Toch kan het handvatten bieden die direct toe te passen zijn. Zo kunnen nieuw aan te schaffen producten of diensten al worden afgestemd op de toekomstige gewenste situatie. Hiermee wordt voorkomen dat er enorme investering in middelen door veranderende behoefte teniet wordt gedaan.

Het is raadzaam voor een organisatie na te gaan of er op de korte termijn, binnen de afschrijving van een eventuele investering, sprake is van een veranderd interieurconcept. Met de investering in een vormgevingsrichtlijn, in de vorm van een ConceptOntwerp, wordt het als het ware mogelijk in de toekomst te kijken. Zo houdt je GRIP op de investeringen in een interieur.  

Deze pagina delen