Het kiezen van een interieurontwerper voor je kantoor kan spannend zijn. We begrijpen dat er veel op het spel staat, en dat er verschillende zorgen zijn die facilitaire managers en andere verantwoordelijken kunnen hebben. Bij GRIP Interieurprojecten hebben we een werkwijze ontwikkeld die deze zorgen effectief wegneemt. Hieronder bespreken we de zeven meest voorkomende zorgen en hoe wij deze aanpakken.
Zorg dat je antwoord krijgt vanuit een interieurontwerper, over de volgende punten. In deze blog zetten we voor het gemak onze antwoorden er alvast onder.
1 | Budget: Angst voor hogere kosten
Veel facilitaire managers maken zich zorgen dat het project duurder uitvalt dan gepland.
Bij GRIP beginnen we altijd met een gedetailleerde kostenraming en een transparante offerte. We houden u gedurende het hele project op de hoogte van de kosten en zorgen ervoor dat we binnen het budget blijven door continue monitoring en bijsturing waar nodig. Onze ervaring leert dat duidelijke afspraken en regelmatige kostenupdates de sleutel zijn tot budgetbeheersing.
2 | Planning: Angst voor vertragingen
Vertragingen kunnen grote gevolgen hebben voor uw bedrijf.
Een strakke planning is cruciaal. Bij GRIP maken we gedetailleerde projectplanningen en houden we u constant op de hoogte van de voortgang. We werken met betrouwbare leveranciers en aannemers die zich aan deadlines houden. Onze projectmanagers zijn erop getraind om vooruit te kijken. Maak haast als je tijd hebt, dan heb je tijd als je haast hebt. Zo hebben we tijd om te reageren op onvoorziene omstandigheden en ervoor te zorgen dat het project op schema blijft.
3 | Gebrek aan communicatie: Worden we begrepen?
Gebrek aan communicatie kan leiden tot misverstanden en frustraties.
Bij GRIP hechten we veel waarde aan heldere en regelmatige communicatie. We checken regelmatig; "hebben we je zo goed begrepen?" Vanaf het eerste gesprek zorgen we ervoor dat uw wensen en eisen duidelijk worden vastgelegd. We plannen regelmatige updates en overlegmomenten in om ervoor te zorgen dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang en eventuele wijzigingen. We maken afspraken én zorgen voor de herinningen, lekker proactief.
4 | Functionaliteit: Angst voor een niet-functioneel ontwerp
Een prachtig ontwerp dat niet functioneel is, kan de dagelijkse bedrijfsvoering verstoren.
Vormgeving én functionaliteit gaan hand in hand. Wij betrekken uw team vanaf het begin bij het ontwerpproces om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect aansluit bij de dagelijkse behoeften van uw bedrijf. We maken gebruik van ergonomische en efficiënte ontwerpprincipes om een werkplek te creëren die zowel mooi als praktisch is.
5 | Verstoring van bedrijfsactiviteiten: Zorgen over impact op de dagelijkse gang van zaken
Bouw- en renovatiewerkzaamheden kunnen de dagelijkse bedrijfsvoering verstoren.
We plannen onze werkzaamheden zo dat ze minimale verstoring veroorzaken. We gaan samen kijken welke oplossing het beste past. Bijvoorbeeld tijdelijk onderkomen of duidelijke afspraken maken over werkzones en -tijden. Ons doel is om de continuïteit van jouw bedrijfsactiviteiten te waarborgen terwijl het kantoor wordt verbouwd.
6 | Kwaliteit: Angst voor verkeerde leveranciers
De kwaliteit van het eindresultaat hangt af van de leveranciers en aannemers die worden gekozen.
Bij GRIP werken we alleen met zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare leveranciers en aannemers. We hebben een netwerk van partners opgebouwd die voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Dit garandeert dat uw project wordt uitgevoerd met de beste materialen en vakmanschap. We spreken dezelfde taal.
7 | Flexibiliteit: Angst voor inflexibiliteit bij toekomstige veranderingen
De werkplek moet flexibel genoeg zijn om mee te groeien met uw bedrijf.
Flexibiliteit komt voort uit de vaardigheid om modulair te kunnen ontwerpen. Wij ontwerpen ruimtes die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan veranderende behoeften. Dit betekent dat we rekening houden met modulaire meubelen en multifunctionele ruimtes die eenvoudig kunnen worden heringericht.
Tot slot
Natuurlijk laten we zien op welke manier wij antwoord geven op deze vragen. Maar ook als je niet voor GRIP interieurprojecten kiest, zorg dat jouw interieurontwerper een duidelijk antwoord geeft op deze onderwerpen. Het liefst met heel concrete voorbeelden, op die manier houdt je er vanaf het begin grip op.