De realiteit en de realisatiefase - GRIP Interieurprojecten

De realiteit en de realisatiefase

In deze uitzonderlijke, bizarre, trieste en onzekere tijd is het voortdurend aanpassen. Voor de ene mens gaat dat makkelijker dan voor de andere. Gelukkig helpen we elkaar in Nederland en houden wij ons aan de maatregelen. Daarvan ben ik enorm onder de indruk!

Bij GRIP interieurprojecten passen wij ons ook continue aan. We zijn gestart om onze fysieke afspraken om te zetten in videobellen. De volgende fase was het thuiswerken. De werkzaamheden die dat toelaten worden vanuit huis uitgevoerd. Op dit moment zijn we aan het overleggen of we allemaal iets minder uren kunnen gaan werken, zodat we deze in de tweede helft van dit jaar weer kunnen inzetten.

Voordat de crisis uitbraak waren wij volop bezig met de voorbereidingen van grote kantoorinterieurprojecten. Vorige week zijn wij gestart met de realisatiefase van het interieurproject voor Berenschot in hun toekomstige huisvesting te Utrecht. Na de zomer zullen zij 1,5 etage van het LIFE gebouw in Papendorp aan de A2 betrekken. Berenschot is een organisatie advies bureau en helpt organisaties in de publieke sector en het bedrijfsleven bij het oplossen van bestuurlijke en maatschappelijke vraagstukken, het realiseren van nieuwe strategieën, het verbeteren van prestaties en het bouwen en ontwikkelen van menselijk kapitaal. Op dit moment wordt er in het LIFE gebouw hard gewerkt aan zowel de elektrotechnische als de werktuigbouwkundige installaties, de zogenaamde E- en W-installaties. De plafonds worden aangepast, zodat hieronder de wanden kunnen worden gezet. Vanaf deze week wordt er vervolgens gestart met het monteren van de wanden. De werkzaamheden kunnen goed worden verdeeld over de totale ruimte, zodat de vakmensen ook in deze tijden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen houden.

De GRIP informatiestand van onze projectmanager bij Berenschot
staat er vaker onbemensd bij
Deze pagina delen