Kies een passend werkplekconcept voor uw organisatie

Changemanagement voor een interieurproject is maatwerk

One size fits all.

Stel; vanaf vandaag wordt er nog maar één maat verkocht in kledingwinkels. Dan is dat heel fijn voor degene deze maat perfect past. Meer van hetzelfde heeft een gunstige invloed op de prijs, de keuze is ruimer en er kan onderling eenvoudig gewisseld worden. Anderen kunnen zich met een kleine moeite wel aanpassen aan deze nieuwe standaard, hooguit knelt het hier en daar of zit het iets te ruim. Voor mensen die in het geheel niet aan de standaard voldoen moet nog iets bedacht worden; lastig!

Elke organisatie heeft een unieke manier van werken. De werkplek dient hierin ondersteunend te zijn. Tevens bestaat de behoefte om onderscheidend te zijn van concurrenten. Daarnaast zijn teams veelal opgebouwd uit verschillende mensen met uiteenlopende taken.

Voor aanvang van een interieurproject voor kantoor is het belangrijk om de exacte maten op te nemen. Door inzicht in de manier van werken te verkrijgen en behoeften in kaart te brengen, ontstaat een overzicht van de benodigde gegevens. Het maken van keuzes in de balans tussen werkwijze, faciliteiten en omgeving verschaft inzicht voor de nodige vervolgstappen.

Inspiratie opdoen bij vergelijkbare organisaties kan heel nuttig zijn maar onthoud dat een goed werkplekconcept maatwerk is.

passend werkplekconcept

GRIP is de interieurarchitect voor kantoor

Deze pagina delen