Casco project is beter af te stemmen op de behoefte

Casco angst!

Blinde paniek kan toeslaan, wanneer de onbegrensde mogelijkheden van een nieuw in te richten ruimte doordringen. Welke stappen moet je zetten om ‘casco-angst’ om te zetten naar een ‘casco-kans’? 

Voor veel mensen is het lastig zich voor te stellen welke mogelijkheden een lege, casco, ruimte te bieden heeft. Daarnaast ontbreken de eerste primaire zaken als installaties en wanden. Waarom zou je je zo’n uitdaging op de hals halen? Liever een turn-key kantoor, waar alles is geregeld.

Bestaande situaties draaien vaak uit op concessies; liever een oude wand behouden dan de meest optimale positionering van de aan elkaar gerelateerde afdelingen.

casco turnkey

Juist het inrichten van een casco ruimte biedt de kans maatwerk te creëren voor uw organisatie. Daarbij ontstaat een omgeving die optimaal ondersteunt in de dagelijkse processen.

Vanuit het proces, de benodigde voorzieningen en bedrijfscultuur ontstaan de eerste lijnen op papier om een lege ruimte in te delen. GRIP interieurprojecten biedt directie en management handvatten, tijdens een workshop, om dit visueel te maken. Op basis van deze informatie wordt het mogelijk een passend ontwerp te maken met een goede balans tussen mooi en functioneel. Daarna laten we je niet aan je lot over, maar begeleiden we onafhankelijk tot het kantoor helemaal gebruiksklaar is ingericht.

Deze pagina delen