5 tips voor bouwbegeleiding voor kantoor

Bouwbegeleiding voor kantoor – tips

5 tips voor een prettige verbouwing

Je begrijpt het wel een beetje, maar het blijft een beetje abracadabra. Zo kan het voelen wanneer je iets overlegt met een vakman. Interieurprojecten worden gerealiseerd door specialisten die een soort eigen taal spreken. Hoe zorg je ervoor dat de realisatie van een kantoor toch goed verloopt?

Vragen staat vrij

Drukschotten, stramien of Kelvin? Geen idee wat het betekent? Pauzeer het gesprek gerust om even een verklaring te vragen wat er mee wordt bedoeld.

Pro-actief overleggen

Kijk samen vooruit wat er komende periode aan werkzaamheden wordt uitgevoerd en welke vragen dit kan oproepen. Doe dit bij voorkeur wekelijks, zo heb je de tijd om keuzes te maken. 

Helder meer- of minderwerk

'Dat doen we wel even', is een korte maar stevige opmerking. Maak duidelijk dat meerwerk altijd vooraf kenbaar moet worden gemaakt. Vraag ook naar de verschillende opties en een concrete prijs.

Samen werken

Stel verschillende partijen aan elkaar voor, koppel contactpersonen en vraag of ze bereid zijn om samen te werken. Je hebt elkaar simpelweg nodig.

Plannen en blijven plannen 

Elke verbouwing of verhuizing is spannend. Daarbij staat een planning vaak onder druk. Stel samen een planning op en pas deze tijdens de gehele afbouw van het kantoor aan. 

Dit zijn slechts enkele tips op basis van onze brede ervaring. Onze projectmanagers hebben veel ervaring in bouwbegeleiding voor kantoor. Ze spreken de taal en nemen het voortouw. Voor een opdrachtgever is er slechts één aanspreekpunt.


Deze pagina delen