ONDERZOEK

Alles op een rijtje.

Breng alle wensen en eisen aangaande vierkante meters, personeelsbezetting, locatie, beoogde sfeer en uitstraling in kaart en ga aan de hand hiervan op zoek naar passende huisvesting.

MOGELIJKHEDEN EN CONCEPT

Bepaal uw top 3.

U bepaalt welk van de volgende punten de hoogste prioriteit krijgt; kwaliteit, budget of planning. In alle keuzes die tijdens het traject gemaakt worden, is deze volgorde leidend.

IN BEELD BRENGEN

Zorg voor heldere verwachtingen.

Een 3D visualisatie geeft een realistisch beeld van een omgeving die nog gerealiseerd moet worden. Heel handig om de samenhang van verschillende elementen te kunnen beoordelen.

UITWERKEN

Meer dan mooie plaatjes.

Zorg dat het niet bij mooie plaatjes blijft! Want voor een eindresultaat dat voldoet aan de verwachting, moeten de plannen uitgewerkt worden tot technische (deel)tekeningen. Hiermee kunnen de betrokken partijen uit de voeten.

KWALITEIT BEPALEN

Waar voor uw geld.

Duidelijk is inmiddels wat de hoogste prioriteit krijgt: kwaliteit, budget of planning. Binnen de gestelde grenzen worden producten voorgesteld waaruit u een keuze maakt.

KOSTEN

Weet waar u voor betaalt.

Betaalt u voor diensten of voor producten? Hoe blijft u binnen budget? Wat zijn marktconforme prijzen? Zijn er meerdere offertes aangevraagd? Een nieuw interieur kost veel geld maar er kan bespaard worden, zelfs op essentiële onderdelen.

PLANNING BEWAKEN

Op tijd de eindstreep halen.

Producten of diensten voorstellen die niet binnen planning gerealiseerd kunnen worden heeft geen zin. Een realistische planning valt of staat bij de haalbaarheid ervan en dient vooraf bekend te zijn. Wanneer zich vertragende factoren voordoen kan de schade tot een minimum beperkt worden door vroegtijdige bijsturing. Hiervoor zijn een duidelijk aanspreekpunt, een zichtbare eindverantwoordelijke en heldere communicatie onmisbaar.

GRIP

Allemaal op de hoogte.

Iedereen op de hoogte, dat vraagt om een coördinator. Iemand die de betrokken partijen aanstuurt, controleert en leiding geeft. Daarmee kan veel ellende bespaard blijven.